29 Oct 2009

Mobile vs Kriinngggsss!!

Tadi,aku tgok trans tv,ptang..boring pnye psal,cube la tgok ade crite Indonesia ni,tajuk die Krriiinggsss!! Heroin cite die,minah yg belakon cite Coffea Bean Show tu..cite ni,awal die minah tu kene culik,than kene ltak dlam blik,kene knci..pe yg aku rase nk truskan tgok cite ni adelah,bile ade scene org jhat tu tmbak tlefon kat dnding,lpas tu tlefon tu pecah mcam bru kene bom,bkan kene tmbak,huhu..so,aku nak tgok la pe lgi kbodhan cite tu..

tup tup,bile mmat tu kluar,minah ni dalam keadaan yg nanges2,amik phone tu,than die repair,cane ntah die sambung2,than tibe2 dpat dail smeone..mamat tu mmang selebet habis..than mmat tu g la jmpe polis,tp polis tu xnak caye n xnak tlong die,siap nak saman2 die..mcam bse la,polis Indonesia,msti nk mntak rsuah..

tibe2 aku mcam terpicu,mcam penah tgok je jlan crite ni..pnah tgok cite Mobile x??cite omputih..aku try google gmbar cite ni,tp mengarut je kwa sume..so,xdpat nk tnjuk yg mane 1..jalan cite tu,sebijik nak mampos dgan cite Krriinnggg!! kat trans tv td.mmang sling x tumpah cite..

Cite Mobile (omputih) tu,aku rase da lame gile da aku tgok,maybe zman aku skolah kot..cite Krriiinnggg!! ni plak,aku rase mcm skitar 2008/2009..NTAH APE2 NTAH OMPUTIH TU,TIRU CITE KRINGGG!! YG INDONESIA BUAT.AKU RASE PNGRAH MOBILE (OMPUTIH TU),X KREATIF LNSUNG, SBB AMIK BULAT2 JLAN CRITE KRINNGG!! TU,CUMA ALIH BHASE OMPUTIH,PASTU KUARKAN FILEM DIE 5 THUN LBIH AWAL..NTAH APE2 KAN OMPUTIH TU??MENCIPLAK JE KEJE,DASAR MALING OMPUTIH TU..

Sekian..

1 comment:

siti noor edayu said...

aihhssss...
mmg best laaa kne sindir cam2..
hahahaha