9 Nov 2008

Orang aneh dan alien

Orang aneh dan alien mempunyai perbezaan yang sangat berbeza.antara sifat2 org aneh,arini boleh jdi kawan kmcing gila babi,tapi esok jdi msuh yg sdap gile nak kutuk.arini gelak same2,mkan same2,esok jumpe muke da macam nk mkan orang da,siap leh kekal lak tu.klau shari je,ok blik kite leh pgil die alien.tpi klau buat prangai aneh die tu lame2,itu lah die orang aneh.ade gak yg x sdap je tgok org hepi.klau leh,die je yg nk snang n hepi.ade je bnde yg die nk wat utk wat someone x snang dduk.n ade plak yg nk tnjuk die sgt hbat kat sume.klau die wat smthng,klau leh nk announce 1 medan.

knape klau prangai cam bse2 je kene pgil alien?sbab orng2 aneh ni pkir die hbat n pling btul,xde sape2 yg lg btul dri die.n die akan klau leh nk ckap kat smeorang sape yg die rase aneh,padahal die sndri aneh.nk bia orang aneh ni puas ati,kite pgil la orang2 macam aku ni alien.sbab aku mmang alien..tpi aku ade alien2 yg best..alien pling best yg aku ade,lan..insyaAllah aku xde nk tbe2 skitkan ati die..aku taknak jdi org yg aneh kat kwan baik aku..knape aku alien?sbab aku da try nk baik ngan sume org2 aneh ni,tpi still xdpat.aku slah ke(of crse la),aku btul ke,still xdpt wlaupun aku da cube yg trbaik.aneh kan??

orang aneh ni bsenye ade kromosom XX dan xlupe juga kromosom XY (eh,aku ade XY la.aku ni alien ke org aneh?ntah la).die ade kat mane2 je.mntak2 kite dijauhkn dri mnjadi orang2 yg aneh..amin...

trase??aku x tuju kat sape2 pun...jgan plak trase mnjadi org yg aneh..

7 comments:

rokiah said...

hahahahahaahh.

Encik Adie said...

eik??knape ko glak plak??ke ko mrah ngan pe yg aku tlis ni??

rokiah said...

aik.asal pulak aku nak marah?kau cite pasal aku ke?hahahahahaha.tak perasan la pulak.

rokiah said...

just so you know encik adie, aku dah tuka link tau.

liL' amiRaH said...

lwk gile la post ko nie!!!!unik2...
100% stuju..harap2 djauhkn drpd bjmpe ngn org2 aneh....kuang3

Encik Adie said...

hehehe...kite kne mkan dlam skit..nnti rmai plak yg trase..yg pnting kte jgan jdi org yg aneh,hihihi...

sakinah said...

org aneh.... betul ar, mostly mesti dari pemilik kromosom XX.

Aku ada kenal gak ngan 'alien' camtu. Tapi, at least dia tak pasang muka kerek la plak. Dia baaaaaaaaaaaaiiikkkk je depan ko. Dia baik and akan terus korek2 pasal kite tnpa disedari. Then, she'll BACKSTAB u.

Bukan announce satu medan. Satu malaysia kalau boleh.