24 Feb 2010

Melihat breast boleh jadi sihat??

Aku dapat artikel ni daripada member-member kat facebook sebenarnye,saje nak kongsi..Aku pelik gak sebenarnye,macam mane lah orang putih ni boleh kaji pasal ni..Sebelum tu,aku nak ingatkan kat sume,aku pun suruh korang buat bende ni,tapi nak suruh korang fikir,macam mane hebatnya orang barat nak salurkan budaya yang tak sihat mereka kepada orang lain,terutama orang timur..



Sebenarnye,kalau pergi bersukan adalah lebih baik,dan lebih sihat.Takde maknenye pandang breast orang je same dengan exercise 30minit..Janganlah jadi pemalas..Kalau betullah ape artikel ni,takde kat eropah orang obesiti..Tengok la sume gemuk2 je,so kajian ni sangatla tak valid..HORMATILAH WANITA..

p/s : Post ni just for fun okay,jangan pkir bukan2..Nak tnjukkan betape takde keje nye orang sekarang..

4 comments:

BuRN said...

ak rs xleh gak kt tolak bulat2 tanpa melihat sisi lain..
bnd nie kin dier kaji kt laki yg dh kawen..
so kalu dh kawen..
bley la amalkan tp klu yg blum kawen..
igt2 la dosa pahala suma..
hahha

Encik Adie said...

huhuhu..btul2..

fariza azwa muhibah said...

haha. kalo KTI wat tajuk ni under simbar sitepu, kompem die approve tros, x yah pon tgk draft.

btw,

nice blog.=)

Encik Adie said...

fariza : bkan stakat die trime je,tapi jdi murid ksyangan plak pasni,huhu..