17 Feb 2011

Yusry KRU ngan Lisa Surihani warga UiTM??

Okeh, sebenarnya benda ni dah sangat lama diperkatakan..Sebab aku malas nak cakap ape-ape, aku takde lah tulis kat dalam blog..Tapi bila aku tanya orang, takde orang pun yang tau pasal ni.So aku nak jugak tulis..Korang bayangkan, kebanyakan lecturer yang masuk kelas, diorang akan cakap, "Korang tau tak yang Yusry KRU tu jadi pensyarah kat MASSCOM(pengajian media dan komunikasi kalau tak silap)?"Dan MASSCOM ni sebelah fakulti aku jer, so memang popular lah cerita tu..

Tadi aku ada baca, yang Yusry ditawarkan menjadi tenaga pengajar..Tapi kalau korang ada apa-apa info lagi menarik, leh la share..Sebab aku bukan paparazzi yang nak kejar dia kulu kilir...Yang aku pelik, takde pulak paparazzi kat dalam UiTM ni dok kejar Yusry, dan paling obvious aku tak nampak pun Lamborghini die..Ke dia pergi ngajar bawak SAGA FL je??

Dan pasal Lisa Surihani pulak, aritu ade member aku, yang bernama Mat Pao (den petik namo kau, kalau salah kau yang kono,hahahaha)..Die cakap Lisa amik engineering kat UiTM tapi tak bagitau fakulti yang mana satu..Dan kalau betullah, memang bagus sebab lecturer tak payah nak pening-pening macam mana nak bagi markah 10% untuk kedatangan, especially laki, sebab confirm kelas penuh..Sape taknak gebang kat FB yang die jumpa Lisa Surihani ari-ari, ye tak..

Tapi kesahihahan benda ni pun masih diragui sebab dalam FB Lisa (klik sini), aku tak jumpa lagi yang dia cakap dia tengah belajar kat UiTM..Tapi apa-apa pun, apa kene mengena ngan aku, ye tak..So, jom sambung tido balik...

p/s : Kata gossip, so betul ngan salah tu 50-50 la..Kalau betul semua, dah jadi berita dah..(Encik Adie pun nak bergossip sekali-sekala)

4 comments:

cik epah ^^ said...

rse2 nye penah dgr org ckp yg lisa ni student law dlu..tp dia bljr kat obersi la..ntah lerr..ngeh3

Encik Adie said...

kire die da blik ke??kire da abeh la??hmmm..plik gak,amik law..huhuhu

rasyiqah.razali said...

biar betul? camtu aku nak tukar masuk uitm laa. haha

Nadzirah said...

mesti kamu ttdo mase mat pao cerita nh. lisa bukan amek law ke? kat ovr-c. da balik dah pon. da abes. tp since dye minat belakon, dye belakon la. bapak dye ade firma guaman seniri.