1 Sep 2010

Penternak nyamuk berjaya


Aku tak tau nak bagi anugerah ni kat sape.Kat Roslan ke (penyewa seblum ni), atau kat Syidie (tuan punya rumah)..Ataupun kami penyewa skang ni harus dinobatkan sebgai penternak berjaya kategori nyamuk..Mule-mule macam biase je,tapi aku rasa nyamuk ni macam makin melampau sangat skang..

Mane tahan beb,dok rumah macam dok dalam hutan,nyamuk slamber badak je buat lintas hormat kat depan mata.Dah takde main kat tepi telinga dah,direct punye..Mentang-mentang la diorang ramai,eksen ngan aku..Yang aku pelik,masa tak sembur Ridsect aritu,diorang macam takde lah melampau sangat.Tapi bila asyik sumber ngan Ridsect je,makin banyak pulak.Ke kitorang terbeli Ridsect pembiak nyamuk eh??Atau bile dah kene sembur,nyamuk2 ni marah,die tag team,pnggil member die dari rumah lain..

Dah macam nak kene denggi dah aku ni ha.Dah la tido malam tak tenang,asyik kene kacau je ngan jet-jet tu..Kalau korang tengok nyamuk2 die,sume gemuk-gemuk ngan darah..Aku rasa nak bakar je sume nyamuk tu..Tapi takpe nyamuk,kau tunggu..Aku akan carik macam-macam cara nak blas dendam.Bersedialah!!!haip!!!!

p/s : Ada sesiapa yang ade tips nak get rid of the nyamuks dengan berkesan??

2 comments:

Anonymous said...

dah bli UBAT NYAMUK..mana x sihat sumer nyamuk

Encik Adie said...

nak wat cane..diorang sume jual UBAT NYAMUK..trpakse la beli..huhuhu