27 Nov 2010

Hari yang aneh

Ini bukan cerita bodoh Hari Yang Aneh yang dihoskan oleh Uya Memang Kuya yang Kuat Auta..Tapi pasal aku, Encik Adie punya cerita..Kenape aku cakap aneh??Aku mengalami banyak benda aneh hari ni..Kalau pasal blog aku, masuk ni dah 3 kali aku update.Korang tak rasa aneh ke??Mana penah aku update sampai 3 kali..Lepas tu lepas Subuh aku tak tido, sampai tengahari..Aneh tak?(walaupun aku tido lepas zuhur samapi asar,hahaha)..

Aku rasa semua tak kena hari ni..Aku suspek aku kene kenan budak kecik la (tau ke kenan tu pe)..Cerita dia macam ni..Hari aku memang dah plan ngan family aku nak pergi Seremban, nak tengok baby Makndah aku..Nak pergi pagi lepas pergi pasar, tak jadi sebab baby masuk wad..

Than ingat nak pergi tengahari..Tapi tak dapat contact my aunt..Hmmm.Tu yang tido tak hengat dunia tu..Tapi aku dapat rasa lain je badan aku ni..Macam ada tak kena lah..Aku abaikan je, sebab mungkin takde apa-apa kot..Tunggu punya tunggu, petang baru aunt aku cakap dia ada kat rumah, so dah boleh datang dah..Aku pun drive la keluar bawak family aku..Tapi bila aku dah keluar, aku rasa lain macam giler..

Tibe-tibe aku rasa kaki kiri aku rasa lain daripada lain, kira macam aneh la..Bila aku tekan je clutch, macam ada benda yang mencucuk..Bila aku tengok je kaki kiri aku, rupenye....

AKU PAKAI SELIPAR JEPUN SEBELAH!!!Sebelah lagi selipar yang aku selalu pakai untuk keluar..Hahaahahaha...Tibe-tibe rasa macam orang penan..Terus aku pusing kereta, tukar balik selipar..Ibu ngan adik aku gelakkan aku, termasuklah aku sendiri.Heboh nak amik gambar sangat, sampai tak perasan pakai selipar sebelah lain, sebelah lain..

Ni lah bukti tempat kejadian..Hak3..

Gambar yang telah melalaikan aku seketika..

"Hai,saya Aqeel Helmi yang cumel"

Kesimpulannya, sebelum buat apa-apa, sila pastikan korang tak memalukan diri sendiri..Hahahaha..Selamat menjalani hari-hari tanpa perkara yang aneh-aneh yer..

3 comments:

rasyiqah.razali said...

hahahaah.. boleh pula silap kasut, hebat ahh!! lepas ni try pakai baju n seluar terbalik pula. style kot!

oh aqeel...nama kamu sama dengan anak saudara Syiqa la...

Anonymous said...

oooooooooooowhhhhhh....
pakai seli salah......xkusangka.....
ape la anda ini...

Encik Adie said...

nak buat mcam mna..da tersalah..huhuhu