25 Mar 2010

CInta itu buta dan membutakan

Ketahuilah,ini bukan merupakan luahan perasaan okeh,we're doing just fine..Tapi ini aku nak cakap yang remaja sekarang sangatlah asyik tengah bercinta,sampai apa yang jadi kat sekeliling pun tak tahu..huhu..Mendalam tak ayat tu??

Kite selalu dengar ayat "Cinta itu buta","Cinta membuatkan kita lupakan segala-galanya",dan macam-macam lagi lah ayat (aku tak tau,sebab aku jantan hati keras,huhuuhu)..Tapi sejauh mane kebenaran dari ayat-ayat tersebut?Okeh,aku ade 1 bukti nyata..Ayuh..

Aiyak,ade couple tengah sedap manja-manja..Eh,apa yang mamat kat belakang tu buat??

Aha!!!Kantoi curik beg!!

Tapi,dengan selambe die tegur couple ni tanpa rasa bersalah.huhuii..


Okeh,boleh sambung apa yang tertunda (tanpa perasan apa yang terjadi)..

Haaa..Nampak apa yang berlaku??Pencuri tu siap leh cakap terima kasih kat couple (yang sedang seronok dalam dakapan masing-masing,cewah) tu tadi..Terbukti kan??Apa kata dunia??Huhuhu..Ni belum kantoi tengah buat projek tapi tak sedar kene snap lagi ni..

p/s : Jangan la jadi macam mamat 2 ekor ni..Kene la perhatikan apa yang berlaku disekeliling kita.

p/s : Post ni ada maksud tersembunyi..Carik sendiri..

3 comments:

N.R.B.R said...

haha lawak...
nmpk sgt cinta itu BUTA...

afifiabdulri said...

ish~~ pe la nk jd skrg ni~~~

Encik Adie said...

Huhuhu..tu la psal..ni kene carik kat mlaysia mcam ni,cnfirm ade..huhuhu