6 Mar 2010

Ninja Can't Catch You If..

Ini saje-saje je aku nak kongsi ngan korang..Simple,tapi klaka nak mampos..Tapi ade banyak sikit la gambar..Sebenarnya,orang yang buat ni buat satu gambar je.Than die tibe-tibe dapat ilham untuk photoshop banyak-banyak dengan idea yang tengah melimpah ruah dalam kepala otak die tu kot..So,enjoy..

Segala-galanya dimulakan dengan gambar ni...

Kemudian muncullah idea ni..

Sampai lah sume yang ade kat sini,huhuhu..
















1 comment:

yumakokato said...

hihihi...funny!!! i like....