30 Mar 2010

Intimate caught on camera (18SX)

Pernah dengar intimate (betul ke eja ni??).Atau dalam bahasa melayu die,melakukan hubungan intim..Budak-budak tak leh ambik tau ni,belum cukup umur,huhuhu..Yang penting pasangan suami isteri yang sah je boleh buat ni..Tapi kene la di tempat yang sesuai..

Maksud tempat yang sesuai??Perlukan kamus??Oke lah,biar lagi clear, tempat yang sesuai adalah tempat yang tertutup dari umum,kat rumah ke,kat mana-mana lah..Tapi kalau dekat kereta macam mana??Kalau kereta tu kat dalam rumah,kire oke lagi,tapi kalau kereta tu luar rumah,jangan lah buat..Walaupun dah kawen..

Yelah,tak pasal-pasal kantoi ngan paparazi yang sebok je skang (sebab masing-masing dah ade phone kamera) macam yang jadi kat pasangan dalam gambar bawah ni.Kalau nak 'buat' outdoor pun,kena la pandai-pandai cover oke..Gambar ni diambil di Thailand..


Haaaa..Kan dah tecengang masing-masing..Dah la tumpang kereta orang,lepas tu siap buat hubungan intim lagi..Tak tau malu punye lalat..Eh,apsal korang pun tecengang jugak??

p/s : Takde porn-porn kat sini eh,hehehehe..

6 comments:

ztsuhaily abdmalib said...

haha. begitu pekanye fotografer nie. hebat die dalam mencari shot yg menarik. dan harus diberikan pujian. :P

Encik Adie said...

*clap,clap,clap*..huhuhuhu..

Munirah Ismail said...

bwt suspen org je..eh??HAHAHA

Encik Adie said...

aku tau ko pk pe choi..weeeeee

lingzira said...

hebat giler fotografer~

Encik Adie said...

hehe..tp klau ko msti amik bnde lain kan zira??ngeh3