1 Mar 2010

Masturbate's Alerts

Pernah tak korang tengok surat pemberitahuan,atau notis dekat dalam toilet,"Jangan buang sampah dalam mangkuk tandas",atau "Sila siram selepas menggunakan tandas",atau "Jaga kebersihan tandas bersama"..Mesti biase sangat kan..Boleh kate kata mane-mane ade je notis tu..

Tapi pernah tak korang terfikir,notis yang tertulis "Jangan masturbate dalam tandas ini"!!???

Hahahaha..Seriously,kalau aku ade kat tempat ni,aku dah guling-guling baca notis ni,dan sebarkan kat satu dunia,macam ape yang aku wat sekrang..huhu..Bayangkan,betapa banyak nye semen dalam sistem perparitan die,sampai leh block..Tapi kalau ikut logik,betul gak..Kalau sorang sumbang dalam 5ml,100 orang da 500ml..Kalau sehari 500ml,seminggu 3.5l..Wah,mane tak tersumbatnye,hahahaha..

So peringatan sape yang suke masturbate tu,sile lakukan didalam bilik anda yang aman dan damai lagi nyaman tu,bukan dalam bilik air..

p/s : Aku bukan penggalak masturbate okay..

p/s/s : Nak tengok gambar lebih jelas,click je kat gambar tu nanti..

4 comments:

Adi Putri said...

wow...awesome... peraturan baru ni... n mmg patot ditampal di setiap dorm, hostel or accommodation.

Encik Adie said...

HUhuhu..stuju2..siap nak ambik DNA lgi,tu dah bhye dah tu..

asna ashraff said...

pakai condom sudah... tadak fikir ke?

Encik Adie said...

hahaha..aku suka cara berfkir ko asna..skong!!!